Az első benyomások határozzák meg érzéseinket, majd azok gondolatainkat és ez által döntéseinket. A megfelelő csatornák használata, trendek figyelembe vétele, hitelesség, átláthatóság, egyszerű kezelhetőség, mind fontos szempontok a termék kialakítása során. Ezen irányelvek alapján segítek Önnek maximálisan elérni céljait a vizuális kommunikáció eszközeivel.

 

 Kutatás

Ügyfél szegmentáció

Megbeszélések

Célcsoport kutatás

Versenytársak felmérése

Felhasználó tesztelés

Ügyféllel egyeztetések

 

Stratégia

Márka pozicionálás

Márka célok

Márka ígéret

Márka értékek

Márka jelentése

Márka architektura

Kampány stratégia

Tervezés

Márka identitás

Márka irányelvek

Digitális tervezés

Prototípus

UX felhasználói élmény

Vizuális identitás rendszerek

 

 

 

 

Ügyfelek

 

Helia-D, Nike, Coca-cola, Kronolab, Kronopen, National instruments, Nestle (Boci, Nescafe), Discovery, Budapest Bank, Arc, Mayo Chix, Float SPA, Rock Well, Freya, The container, Ideal Homes Budapest, Zepter (Artzept), Confidesk, Intecsys, Forex, Crystal worldwide, Hano, Vital club sport, Fengshuimester, Vademecum, Arianna orrszívó, Barabás-Kozma photography, Kardioderma, TheODD, Oxygen wellness, Magyar Ingatlan Központ, Városkutatás, Mobilissimus

 

 

 

 

Ügyfelek mondták

 

A Helia-D Regenero hajápolási termékcsalád fejlesztése és bevezetése igazi kihívás volt cégünknek. Az új termékcsalád arculatának, design-jának megtervezésére kértük fel Róbertet, aki, mint ahogy már a piac is igazolta, nagyszerű, maximalista munkát végzett. A mai napig elégedettséggel tölt el minket, hogy egy kívül-belül, igazán tetszetős, egyedi, innovatív és a piacon abszolút versenyképes termékcsaládot tudunk kínálni a célközönségünknek.

SABJÁN CSILLA
-MARKETINGVEZETŐ-
HELIA-D KFT.

 

 

A prémium kategóriás Float SPA termékek megjelenése és élménye kimagasló, mely nemzetközi színtéren működik, a vizuális kommunikációban is hasonló értékeket kell, hogy közvetítsen. Ennek a megtervezésére kértük fel Róbertet, aki maximálisan azt hoza amit vártunk tőle. Pár hét alatt a logo, kisarculati elemek, arculati kézikönyv is elkészült. A weboldal koncepció is olyan lett, mit amire gondoltunk. Az arculat jól átgondolt megoldásokat tartalmaz. 3D látványtervekre is nagyon pozitív visszajelzések jöttek.

HUSZÁR ANDRÁS
-ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ –
FLOAT SPA KFT.

 

 

Nagyon szépen köszönjük a színvonalas művészi munkádat. Nagyon jó Veled együtt dolgozni, mert nyitott voltál és kreatív felénk, úgy a könyvünk (A Siker titka) összeállításakor, mind a weboldal (www.tegyelmagadert.com) design munkájában. Művészi munkádat nagyon nagyra értékeljük. Más igényes megrendelők felé javasolunk Téged.

DR. NEUHAUSER KRISTINA ÉS DR. NAGY SÁNDOR
-ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓK –
VITAL-CLUB KFT.